Wij helpen je met je
consultancy

Liggen er digitale vraagstukken op de plank die maar niet opgelost lijken te worden? Dan springen wij graag bij. Neem je consultancy af bij FIKS Online? Dan passen wij onze dienstverlening aan op jouw specifieke vraag. Hierin nemen wij een adviserende en onafhankelijke rol aan binnen de organisatie en helpen we je uit de brand.

Wat doen we met
consultancy?

Wij springen in op het moment dat jij ons nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer je met meerdere partijen werkt aan een technische oplossing, maar het overzicht kwijtraakt. Wij hebben niet alleen de kennis, maar ook veel ervaring in huis. Wij nemen het van je over en zorgen dat je een (vaak grote) zorg minder hebt.

We helpen je uit de digitale brand

Ons motto is: digitale vraagstukken zijn er om opgelost te worden. Waar velen hier enorm tegenop zien, is dit één van onze favoriete uitdagingen. En we durven best te zeggen dat we hier erg goed in zijn. Zo kunnen we helpen bij:

  • Structuur aanbrengen in het proces en obstakels blootleggen
  • Heldere communicatie tussen alle technische, maar ook minder technisch aangelegde, partijen
  • Klantgerichte oplossingen realiseren

En dit alles onder ons streng toeziend technisch oog. We houden de controle, zodat technische wensen gewaarborgd worden. Op deze manier zorgen we niet voor een quick fix, maar fiksen wij een oplossing voor de lange termijn.

Bakje koffie?

Consultancy van FIKS Online is altijd maatwerk. We zijn flexibel en snel inzetbaar. Geen vraagstuk is hetzelfde, en daarom buigen we graag mee in onze consultancy. Bakje koffie drinken of gelijk actie ondernemen? Neem contact met ons op, of bel ons direct op… We denken meer dan graag met je mee.

Projecten consultancy
uitgelicht

Meer projecten

Andere diensten waarmee we je kunnen helpen om digitaal het verschil te maken.

Product ontwikkeling

Support detachering

Datastromen

Bekijk

Geïnteresseerd geraakt?
Laten we erover praten.

neem contact met ons op
Adres
Pottebakkerstraat 31
4905 AH Oosterhout
Telefoonnummer
+316 579 404 60
© 2023 FIKS Online. All rights reserved.