Wij helpen je met je
Support & Detachering

Ondersteuning nodig bij jouw IT-project? FIKS Online biedt schaalbare capaciteit en expertise, flexibel ingezet naar jouw eigen wens. Van briefing naar uitvoering, snel en efficiënt.

Dit is wat wij doen met
support & detachering

Krapte op de IT-markt. Het is er al jaren, en er lijkt ook geen einde aan te komen. Bij FIKS Online helpen we jou graag uit de spreekwoordelijke brand, met onze flexibel inzetbare support. Je kunt ons zien als een flexibele schil op kort- of langer lopende projecten. We brengen niet alleen capaciteit, maar ook expertise en jarenlange ervaring met ons mee. Samen zorgen we ervoor dat jouw probleem opgelost wordt.

Tijdelijke support

Een tof nieuw project, of helaas tijdelijk verminderde capaciteit? Fiksen wij. We kunnen snel schakelen en voegen ons graag toe aan een bestaand team. Hierin bieden we ondersteuning. De verdere invulling is vrij, en geheel afhankelijk van jouw wensen.

Projectmatige support

Doorlopende projecten die niet de aandacht krijgen die ze verdienen en moeten krijgen? Zonde! Stop met vooruitschuiven en kies voor een efficiënte oplossing. Het team van FIKS Online springt hier graag op in.

Technische support

Je product groeit snel. Je moet bijschakelen, maar was daar nog niet op voorbereid. Of, je hebt problemen in de capaciteit of expertise waardoor je jouw klanten niet voldoende kunt helpen. Wij zijn inzetbaar om de vragen van jouw klanten te beantwoorden, via tickets of fysiek.

Resultaat

Het resultaat van het inzetten van Support & Detachering van FIKS Online is een snelle, daadkrachtige oplossing voor jouw capaciteitsproblemen. Jij kunt je handen uit het haar halen, zodra wij starten met doen waar we goed in zijn. Kun jij je ook weer volledig focussen op je doelen!

Projecten support detachering
uitgelicht

Meer projecten

Andere diensten waarmee we je kunnen helpen om digitaal het verschil te maken.

Product ontwikkeling

Consultancy

Datastromen

Bekijk

Geïnteresseerd geraakt?
Laten we erover praten.

neem contact met ons op
Adres
Pottebakkerstraat 31
4905 AH Oosterhout
Telefoonnummer
+316 579 404 60
© 2023 FIKS Online. All rights reserved.