Wie zijn toch die Fiksers?

In het hart van Brabant waar ze het bourgondische leven leidenen opdrachten fiksen voor opdrachtgevers met veel gezelligheid.

Het team van FIKS Online

Team FIKS Online is jong, dynamisch én lekker Brabants. Wat ons kenmerkt, is vooral onze flexibele werkwijze en ons oog op commercie. En, het feit dat jij als klant altijd tot ons team behoort. Samenwerken is onderdeel van onze werkwijze en essentieel voor een optimaal resultaat. Met wie je te maken krijgt?

Boris Pruissen

Eigenaar & lead developer

Hart voor de zaak en al meer dan 10 jaar ervaring in de online wereld op zak. Zijn passie ligt bij het oplossen van problemen en spotten van mooie kansen. De uitwerking hiervan zien in de praktijk, zowel maatschappelijk als commercieel, geeft hem veel voldoening. Net zoals het eten van zijn geliefde portie autodrop.

Michel Nieuwlands

Grafisch vormgever & front-end developer

De combinatie tussen vormgeven en ontwikkelen en daarnaast de ruime ervaring in Wordpress, maken Michel onmisbaar bij het maken van de commerciële slag in elk project. Zijn ondernemende mindset helpt hem niet alleen in het werk, maar ook wanneer hij aan de rotsen in Frankrijk, of gewoon in de boulderhal in Tilburg, hangt.

Tim de Laat

SEO/SEA specialist & back-end developer

Technologische vooruitgang en ondernemerschap maken Tim blij. Hij heeft een analytische achtergrond en veel ervaring in Google services. Hij draait zijn hand dus niet om voor data-based SEO en SEA campagnes, het optimaliseren van datastromen en het aan elkaar knopen van grote datasets. Ook niet voor het klimmen op rotsen, trouwens.

Yuki en Roland

Kantoorhonden

Aan dynamiek geen gebrek bij FIKS Online. Yuki en Roland zorgen voor een energieke werksetting. Ze nemen het team zo rond de middagklok graag mee naar buiten om zo allemaal lekker fris te blijven.

We werken samen met mooie klanten. Ben jij de volgende?

Bekijk

Geïnteresseerd geraakt?
Laten we erover praten.

neem contact met ons op
Adres
Pottebakkerstraat 31
4905 AH Oosterhout
Telefoonnummer
+316 579 404 60
© 2023 FIKS Online. All rights reserved.