Klimmen en boulderen in ‘t
mooie Tilburg

Boulderhal Block013 faciliteert niet alleen state of the art boulders, het is ook een super gezellige hang out!

Over Boulderhal Block013

Klimmen is een van de meest natuurlijke bewegingen, net als rennen. Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van de klimsport. Boulderen is puzzelen met je lichaam.

Diensten Website & SEO
Klant Boulderhal Block013
Oplossing WordPress Headless CMS
Diensten block013.nl

Niet hackbaar en eenvoudig beheerbaar met een headless CMS

De vorige gehackte website heeft frustraties veroorzaakt. Bij ons hebben we hier rekening mee gehouden en een oplossing bedacht die een veilige omgeving biedt. We hebben gekozen voor een headless CMS, specifiek Headless Wordpress, waarmee we de content van beide websites (Boulderzaal The Island) beheren. Deze aanpak zorgt ervoor dat de website van het CMS gescheiden is waardoor hij aanzienlijk minder gevoelig is voor hacks.

Technische SEO en snelle laadtijden met Astro JS

Laadtijd is cruciaal voor een optimale gebruikerservaring en SEO-prestaties. Team FIKS maakt gebruik van Astro JS, een krachtige tool, om elke nacht volledig statische websites te genereren en online te zetten. Hierdoor bereiken we ongekend goede laadtijden, zowel op desktop als mobiele apparaten. Met deze technische SEO-optimalisatie ben je verzekerd van een snelle en responsieve website.

“De samenwerking is enorm fijn verlopen. Korte lijntjes en als er iets is dan wordt er meteen actie ondernomen. We kijken samen verder naar de volgende stap.”

Taran, Head Setter bij Boulderhal Block013

Centraal beheer en kwaliteitsborging

Bij Team FIKS begrijpen we dat een eenvoudig beheer van websites essentieel is. Met ons headless CMS en de gecentraliseerde aanpak in Wordpress kunnen we beide websites efficiënt beheren. Bovendien bieden we maandelijks technisch onderhoud om de kwaliteit van de websites te waarborgen. Zo kun je je concentreren op het laten groeien van The Island boulderhal, terwijl wij de technische aspecten verzorgen.

Andere casussen
uitgelicht

Meer projecten
Bekijk

Geïnteresseerd geraakt?
Laten we erover praten.

neem contact met ons op
Adres
Pottebakkerstraat 31
4905 AH Oosterhout
Telefoonnummer
+316 579 404 60
© 2023 FIKS Online. All rights reserved.